AUTORIZOVANI GSTARCAD I CADPROFI DISTRIBUTER - IMPORTER ZA SRBIJU

ДВГ ФастВиев Плус објављен 16. јула

ДВГ ФастВиев Плус објављен 16. јула

16. јула 2018. Гстарсофт, водећи произвођач ЦАД софтвера на свету, представио је нови ДВГ ФастВиев Плус производ. Од почетка је хваљен због својих карактеристика, укључујући брзине, једноставности и могућности за отварање великих датотека у секундама са алатом за цртање делова, напредним алатима за мерење и димензионисање.

Као ЦАД програмер са више од 25 година искуства у иновирању ЦАД технологија, Гстарсофт је развио многе успешне производе као што је ГстарЦАД 2018. Овај пут са поносом може се похвалити са новим производом ДВГ ФастВиев Плус који је угледао светло дана 16., јул након "дани и ноћи" радa на томе како би осигурали најбоље корисничко искуство. Међутим, ДВГ ФастВиев Плус је више од претраживача, има много јединствених функција које га разликују од других таквих програма.

Супербрзи ДВГ преглед

Пошто је супер брза, ДВГ ФастВиев Плус, брзо одговара великим цртежима. Софтвер можете покренути за само неколико секунди и лако отворити велике цртеже дизајна. Уопштено говорећи, у фирми не требају сви знати нацртати, стога не требају сви у фирми бити опремљени ЦАД софтвером, већину времена, ДВГ претраживач може савршено задовољити њихове потребе, будући да је ДВГ ФастВиев Плус лаган и може отворити велике датотеке у секундама, што је једна од његових важних карактеристика.

DWG FastView Plus srbija