AUTORIZOVANI GSTARCAD I CADPROFI DISTRIBUTER - IMPORTER ZA SRBIJU

GstarCAD 2021

Погледајте шта се спрема!

Стигао је нови ГстарЦАД 2021. Да ли бисте желели да први прегледате вести? Преузмите одмах и уживајте!

ГстарЦАД је познати алтернативни ЦАД софтвер високе компатибилности са АЦАД-ом. Са скоро 30 година непрекидног усавршавања и иновација, данас је далеко испред другог ЦАД софтвера који се на тржишту може наћи у перформансама, стабилности и другим кључним показатељима и постаје водећи ЦАД софтвер на свету.

Програм техничког цртања ГЦАД наш је најпродаванији ЦАД софтвер. То је јефтина алтернатива верзији АутоЦАД-а. Програм има најбоље алате за универзално 2Д техничко цртање у свакој индустрији. Садржи пуну функционалност јефтиније верзије ГЦАД стандарда, проширену додатним функцијама као што су „лупе“ или „динамички блокови“.

Међутим, програм се највише разликује у 3Д. Професионална верзија пружа 3Д моделирање и функције запремине (комбиновање, одузимање, сечење), увоз и извоз модела из других 3Д ЦАД / ЦАМ програма, генерисање 2Д одељака и 3Д приказа за комплетирање 2Д техничке документације за мање времена, додатне алате за уређивање 3Д чврстих тела , СТЛ извоз за 3Д штампаче и многе друге иновативне алате.

Увоз, извоз и миграција прилагођених ПРИЛАГОЂЕНИХ ПОСТАВКИ

Увоз, извоз и миграција корисника
УОБИЧАЈЕНА ПОДЕШАВАЊА

ГстарЦАД 2021 подржава увоз и извоз прилагођених прилагођених подешавања, а ваша жељена прилагођена подешавања, попут корисничких профила, ЦУИ-а, типова линија и отвора, итд., Могу се лако пренети из ранијих верзија на ГстарЦАД 2021.

Побољшање палете алата

Побољшање палете
АЛАТИ

Сада палета алата омогућава додавање алата на основу постојећег узорка отвора. Објекте шрафуре са одређеним скалама можете превлачити и испуштати на траке с алаткама.

УНАПРЕЂЕЊЕ


УНАПРЕЂЕЊЕ

ГстарЦАД 2021 додаје серију 3Д наредби, као што су ПОЛИЗОЛИД, ЦОНВТОМЕСХ, ЦОНВТОСОЛИД, ЦОНВТОСУРФАЦЕ, ЦОНВТОНУРБС, ПЛАНЕСУРФ, СУРФОФФСЕТ.

Облак тачака

Облак
ТАЧАКА

ГстарЦАД 2021 подржава екстензије датотека у облаку у две тачке (.рцп и .рцс) као прилог цртежу. Корисници могу да примене боју предмета и боје РГБ скенирања за приказ података у облаку тачака.

Брзо мерење

Брзо
МЕРЕЊЕ

ГстарЦАД 2021 подржава нову функцију брзог мерења помоћу команде РАПИДДИСТ, која брзо помера миш за мерење удаљености и угла између 2Д објеката дуж Кс, И осе

Шта још?

Шта
ВИШЕ?

Побољшање поља табеле ...
Побољшање визуелног стила ...
Побољшање уређивача текста ...
...

Uštedite svoje vrijeme većom brzinom

Veće performanse igraju važnu ulogu u GstarCAD 2021. Izvođenje uobičajenih operacija poput "OPEN", "QSAVE", "PLOT", "CLIP", "TRIM", "PASTE", "MOVE", "DYNAMIC SELECTION" i ostale naredbe su znatno brže nego kod ostalog CAD softvera.

2021 fast
jedinstveni-praktini-alati-gstarcad.webp

Ubrzajte izradu nacrta jedinstvenim praktičnim alatima

GstarCAD nudi više od 100 jedinstvenih i inovativnih alata poput “Collaboration”, “Area Table”, “Auto Layer”, “Viewport to Layout”, “Autoxlstable”. Implementirani su kako bi vam znatno ubrzali brzinu izrade CAD projekata

Savršena kompatibilnost

GstarCAD neprestano poboljšava svoju kompatibilnost u svim aspektima i postiže visoku kompatibilnost s ACAD-om. Ujednačen format podataka, poznato sučelje, struktura naredbi i navika rada korisnika, jednostavnost korištenja postavki prilagodbe i aplikacija / dodataka spremni su za vas u GstarCAD 2021.
Za format podataka GstarCAD 2021 podržava izvorne formate datoteka DWG / DXF koji su u potpunosti kompatibilni s ACAD-om od verzije 2.5 do 2021.
Bilo kojim CAD crtežima temeljenim na DWG / DXF formatu GstarCAD može jednostavno rukovati. Datotekama crteža koje je stvorio GstarCAD također se može rukovati s . GstarCAD 2021 u potpunosti ostvaruje dvosmjernu kompatibilnost s ACAD-om u formatima podataka.
Nadalje, GstarCAD 2021 čak podržava razne vrste formata datoteka podataka i sekundarna razvojna sučelja. Crteže biste mogli stvarati ili uređivati na točno originalne načine.

Glavni formati datoteka i razvojna sučelja

 

 

GstarCAD

ACAD

2.5-2018 DWG/DXF Versions

Drawing Templete File (DWT)

Drawing standard File (DWS)

Customize User interface file (CUI/CUIX)

Old Menu File (MNU)

Drawing Sheetset File (DST)

Hatch Pattern File (PAT)

Font File (SHX)

Line Type File (LIN)

Print Style File (CTB/STB)

Import and Export WMF

Import and Export SAT

Import 3DS

Import DGN

Export DWF/DWFX

Export STL

Export EMF

DWF Underlay

PDF Underlay

DGN Underlay

Script File (SCR)

LISP Development Interface

LSP File Loading

FAS File Loading

VLX File Loading

VBA Development Interface

Class ARX Development Interface

.net Development Interface